Kalashelg

(null)
 
Vilken underbar kalashelg som har svischat förbi. I fredags kom yngsta dottern med familj och fikade med oss ute på den solvarma altanen. Det är så härligt att man kan börja sitta ute utan att frysa. Självklart så stod underbara lilla Aurora för all underhållning.

(null)
 
På lördag bjöds vi till kalas hos mellersta dottern då Theo fyllde tre år. Även om det var hans kalas så uppvaktade vi alla barnbarn då det varit kalasfritt på grund av Coronan. Men idag var alla där även min mor och far en kort stund. Det är första gången på mycket länge som hela familjen var tillsammans och då givetvis enligt alla restriktioner.
 
(null)
 
Barnbarnen lekte och stojade. De har så roligt tillsammans och det är en ren fröjda att bara sitta och se på medan de leker. Aurora fick sin elbil av mormor och morfar och Jill var inte sen på att ge henne ett första åk i den. Theo tog fram sin bil och sedan blev det bilkörning tills det var dags för sängen.
 
(null)
 
(null)
 
På söndag när Joakim och Maria var ute och gick med Aurora som körde sin nya monstertruck kom de förbi så det var bara att sätta på kaffehurran och bjuda på en kopp som vi intog ute i det vackra vårvädret.
 
(null)
 
 
 
 
 
Aurora - Ebbe - Jill - Lilly - Theo - barnbarn - corona - elbil - kaffe - kalas - mormorshjärtat - radtriktioner - show - vårväder