Nya lunchlådor på G

 
Ikväll gjorde jag en variant av min goda smörbakade lax med flingsalt och dill. Jag hade inga cocktailtomater eller inga tomater alls för den delen så jag skippade helt enkelt tomaterna och skivad upp en citron istället som fick följa med in i ugnen. Men jag älskar ju citron och till fisk passar det ju speciellt bra så jag kan säga att det blev supergott.
 

Grundreceptet hittar du om du trycker på länken nedan ⤵️
 
https://malinns.blogg.se/2021/october/smorbakad-lax-med-flingsalt-och-dill.html
 
1
Cecilia

Åh! Det ser så gott ut! Jag gör också matlådor. Så praktiskt!

Svar: Ja, det är så praktiskt att ha några stycken i frysen. Jag gör mycket lax, eller kött i olika former men skulle bli glad för tips på vad du brukar göra för matlådor. Det är så lätt att man får idétorka och det blir samma, samma, samma och det är lite tråkigt.
malinns