Helgen

 

I fredags hade jag min kära storasyster här på middag. Båda våra män var borta på grund av jobb så vi tänkte att vi kunde vara ensamma tillsammans. Ett mycket trevligt beslut. Vi umgicks, åt gott och märkte inte att klockan drog iväg så kvällen blev senare än vad vi tänkt men det sägs ju att tiden går fort när man har roligt och det hade vi.

 

 

På lördag hämtade jag upp min man på busstationen innan vi åkte vidare till min fantastiska mormor som fyllde 95 år. Hon som inte gör något halvhjärtat bjöd oss alla på storkalas med  köttsoppa, tunnbröd, kaffe, tårta, kakor och till det ett trevligt umgänge med hela tjocka släkten som var där för att fira jubilaren.

 

 

Söndagen har jag och maken ägnat oss till att inviga vår nya fönsterputsarrobot. Vi har putsat alla fönster på övervåningen och är glatt överraskade över hur bra den fungerar. Medan roboten gjorde jobbet med fönstren har vi kunnat städa på runt fönstren och fönsterbrädorna så i skrivandets stund är jag nöjd och huset är skinande rent. En bra start inför kommande vecka.

1