Jul i köket

Har fått upp julgardinerrna medan jag lyssnat på en massa julmusik med Blossa glögg i hand och näsa. Det var länge sedan jag hade en sådan julstämmning men så var vi ju utan julpynt i fjol då vi flyttade hela julen. Då lovade jag de besvikna ungarna att jag skulle överdriva julfirandet detta år och jag är på god väg att hålla mitt löfte men; hey, thats the girl I am!...

 

1
Fru Israelsson

Men hej och hå vad hon fejjar, själv bygger jag walk-in-closet på kvällarna, bråkar intensivt med ryggskottet, släcker eldar på jobbet- kapar toppar..you name it, köper 18 000 lampor till mina adventljusstakar för att inse att de fortfarande inte lyser än fast jag bytt lamporna- svär innerligt, högt och länge tills jag känner att mattheten sprider sig över mig, sakterliga.



Mannen jobbar på båthuset, när han inte måste fixa avloppet vilket innebär att hoarna i köket är fylld till bredden - vilket han inte lindar in när jag försöker via telefon ge hjälpande direktiv när han säger att han inte vill ha hjälp.



Vattenfiltret byter sig inte av sig själv, fester styrs inte upp av sig själv och maten går inte in i kylskåpet själv för den delen heller..



Julstämmning?

Tja..nå nä. Med betoning på NÄ!